Samtliga nät ifrån KåGe Produkter AB kan fås efter kundens mått och önskemål. Finns de inte med på sidan här så kontakta oss för mer information och priser.

Fallskyddsnät

Fallskyddsnät. Kontakta oss för offert

Lämpligt utformat utgör skyddsnätet att även fallande föremål - skräp, verktyg, byggdetaljer, utrustning etc. fångas upp. Detta minskar risken för att person som befinner sig under blir träffad av fallande föremål och dyrbar utrustning såsom telefoner och maskiner skyddas. Mer om fallskydd och fallsäkerhet: Arbetsmiljöverkets broschyr Säkrare bygg- och anläggningsarbete Arbetarskyddsstyrelsens författningssamling AFS1999:03 Byggnads- och Anläggningsarbete.

Pistnät / Snönät

Pistnät / Snöstaket Kontakta oss för offert

Vi säljer kompletta nätlösningar för skidanordningar och snöstaket mot drivsnö. Dessa kan användas inom många områden men våra kunder har det till bland annat skidpister, att skydda vägar, arbetsplatser och järnvägar mot drivsnö. Här har vi också tillbehör som uppdragare och markhylsor.

Säkerhetsstaket / Avgränsningsstaket

Avspärrningsnät. Kontakta oss för offert

En byggarbetsplats behöver alltid säkras. Detta väderbeständiga säkerhetsstaket avgränsar farliga områden och dess orangea färg gör att det är väl synligt. Materialet är UV-beständigt och luftgenomsläppligt. Avspärrningsstaketet är även mycket populärt som skyddsnät / säkerhetsstaket runt bland annat motocrossbanor, i skidbacken och under andra sportevenemang.

Byggställningsnät / sidoskyddsnät

Sidoskyddsnät / Ställningsnät Kontakta oss för offert

Sidoskyddsnäten monteras i befintliga byggnadsställningar. Fastsättning sker med bandlås eller isilink fastsättningsband, vilka monteras med ett avstånd av maximalt 75 cm runt om. Skyddsnätet kan även surras med en 8 mm nylonlina. Om upphängningslina finns kan även karbinhakar användas. Genom den minskade vindupptagningsytan kan det vara en fördel att använda nät i stället för ställningsskyddsväv.

Tillagd i varukorgen